Nieuwsbrief september 2015

 
 
 

Enquête: Verslaggeving raadsvergaderingen

Sinds 2011 verslaat Omroep Zuidplas de gemeenteraadsvergaderingen van de gemeente Zuidplas op crossmediale wijze. Wat vindt u daar van? Moet Omroep Zuidplas daarmee doorgaan of kan het anders of beter? Tijd voor een enquete!

Doel van de crossmediale verslaggeving is de lokale politiek dichter bij de inwoners van Zuidplas te brengen (en andersom). Binnenkort wordt de overeenkomst in de gemeenteraad geëvalueerd. Onderdeel van deze evaluatie is een enquete die Omroep Zuidplas houdt onder mensen die de raadsvergaderingen via Omroep Zuidplas volgen. 

Klik hier om deel te nemen aan de enquete.

 
 
 
 

Hulp nodig!

Omroep Zuidplas bestaat dankzij de enorme inzet van vrijwilligers. Ruim 90 mensen zijn vrijwillig actief voor de omroep. Samen wordt er een TV kanaal gevuld, radio gemaakt en een website bijgehouden. Omroep Zuidplas is altijd dringend op zoek naar versterking. Heb je interesse in vrijwilligerswerk bij Omroep Zuidplas? Neem gerust contact op of bekijk de vacatures.

 
 
 
 

Ook zelf aan de slag op nieuwe website

Vrijwilligers van Omroep Zuidplas hebben afgelopen zomer een nieuwe website online gezet. Voor de vaste bezoekers zal het even wennen geweest zijn. Maar één ding is gewoon hetzelfde gebleven. U als inwoner kunt ook zelf dingen plaatsen zoals foto's, en activiteiten. Daarnaast kunt u reageren op stellingen, discussie's en natuurlijk op alle nieuwsberichten op omroepzuidplas.nl!

 
 
 
 

Adverteren via Omroep Zuidplas

Iedere ondernemer wil op radio en tv! Daar kan Omroep Zuidplas voor zorgen. We bereiken aantoonbaar dagelijks duizenden mensen. De mogelijkheden die Omroep Zuidplas kan bieden zijn legio. Wanneer u contact met ons opneemt gaan we samen op zoek naar de beste manieren om zoveel mogelijk mensen uw product of dienst te laten zien. Bekijk deze pagina voor meer informatie of neem contact met ons op door te mailen naar reclame@omroepzuidplas.nl.

 
 

Blijf op de hoogte van al het nieuws uit jouw regio!

De afgelopen maanden heeft Omroep Zuidplas bezoek record na bezoek record gebroken. Hier zijn we heel blij mee! Ruim 20.000 inwoners uit de gemeente Zuidplas en directe omgeving gebruiken de site van Omroep Zuidplas om op de hoogte te blijven van wat er in de regio gebeurt. Blijf zelf ook op de hoogte van wat er in jouw regio gebeurt. Dit kan door het bezoeken van omroepzuidplas.nl, maar je kunt ook gemakkelijk op de hoogte blijven door ons bijvoorbeeld leuk te vinden op Facebook of ons te volgen via Twitter.